Wandelcoaching op de Veluwe

Leven vanuit je hart

Wandelcoaching: leef vanuit je hart

"Leven vanuit je hart" is een veel gehoorde uitspraak. Het staat als spreuk op kalenders, tegeltjes, theezakjes en noem maar op.

Maar wat betekent het om echt te leven vanuit je hart? Waarom zou je dat doen en wat levert het je op?

Dit levert het je op

* Vreugde! Het levert je meer vreugde op omdat je hart je vertelt wat werkelijk bij je past en niet of minder gefilterd door angsten van het hoofd. Je leert om je gedachten te aanschouwen maar er niet direct een actie aan te verbinden. Hierdoor ben je in staat om te voelen wat écht bij je past en dan acties vanuit deze energie te nemen.

* Geluk! Veel mensen zijn op zoek naar geluk buiten zichzelf. Maar geluk zit ín jezelf. Hier ga je contact mee maken zodat je dit uit eigen ervaring zo voelt, op een diep niveau.

* Liefde! Zelfliefde is nummer 1 in je leven. Zonder liefde voor jezelf kun je niet groeien. En mensen die liefhebben zijn gelukkig. Geluk zit dus ín jezelf en in je bereidheid liefde te zien en ervaren in alles binnen jouw werkelijkheid. Ik help je om volledige verantwoordelijkheid te nemen voor alles wat zich aandient in jouw leven. Je zult ervaren dat je veel krachtiger bent dan je dacht en dat jij de touwtjes in handen hebt. Jij bepaalt hoe je iets ziet, jij bent de schepper van jouw leven.

* Stilte! De stilte die altijd in jezelf aanwezig is, die je een tevreden gevoel geeft ongeacht wat er in je omstandigheden gebeurt. Dit wordt heel helder gereflecteerd door de natuur, daarom is wandelen in het bos ook zo effectief! Je komt weer in contact met die rust en stilte in jezelf. Met jouw hart dat je vertelt: 'alles is goed in dit moment'.

* Flow! Je kent het wel: je doet iets waarbij je de tijd vergeet, je gaat er helemaal in op. Hoe meer jij je hart kunt openen voor wat er aan impulsen door jou heen wil stromen, hoe meer moeiteloosheid en flow jij zult ervaren in je leven. Je gaat tijdens de sessies helder krijgen welke dingen in je leven jou echt in die flow-staat brengen, los van wat je misschien dacht of hebt geleerd. Het gaat om een oprechte verbinding met je hart en de flow die van daaruit ontstaat.

* Doen! Je gaat helder krijgen voor jezelf wat je hart je influistert, waardoor jij vanuit de stilte in jezelf vanuit moeiteloosheid en flow zult aantrekken wat werkelijk bij je past. Vervolgens gaan we concrete stappen maken zodat dit omgezet wordt in actie. Het blijft dus niet bij iets vaags: het gaat erom te dromen, te voelen en te doen!

Wil jij dit ook?

Ik help je bij iedere stap en geef je de tools die je helpen om dit te verankeren in je bewustzijn.

Wil jij ook dit traject doorlopen in het prachtige bos in Otterlo? Neem dan nu contact met mij op.

Gun jezelf dit traject als je een Ja! voelt. Je bent het waard!

Contact opnemen

Maren Wilkeshuis

Hi, mijn naam is Maren. 

Ik werk als intuïtief transformatie coach. Vanuit jarenlange ervaringen, opleidingen, inzichten en transformatie kan ik jou helpen op jouw pad.

Ik zorg dat ik doorlopend werk aan mijn eigen ontwikkeling door het volgen van coaching en workshops zodat ik jou de meeste waarde kan leveren.

Maren Wilkeshuis

Praktisch

  • Elke sessie samen wandelen in de natuur duurt 1 tot maximaal 1,5 uur.
  • Wandelsessies vinden in principe plaats op maandag tot en met donderdag tussen 10.00 en 17.00 uur.
  • Een coaching kan eenmalig zijn, maar mijn ervaring is dat een coachtraject van meerdere wandelingen het meeste effect heeft.
  • Wil je dat het coachtraject effectief is, dan betekent dat hart werken. Je wordt uitgenodigd te ontdekken wat je raakt en wat je inspireert.
  • Graag maak ik van te voren persoonlijk kennis via een telefoongesprek.

 

Liefde voor jezelf

Zal ik je bellen voor een vrijblijvende kennismaking?

Naam*

E-mail*

Telefoonnummer*

Voorkeur wanneer ik je kan bellen